Hej igen jag fick min efterlängtade sändning med kollagen igår. Jag har blivit mycket bättre. Innan jag började med kollagen haltade jag och hade även smärtor i höger höft. Jag haltar inte längre kan gå mina långa promenader utan smärta. Jag är även piggare och gladare. Jag är mycket nöjd.

Hej igen jag fick min efterlängtade sändning med kollagen igår.
Jag har blivit mycket bättre. Innan jag började med kollagen haltade jag och hade även smärtor i höger höft.
Jag haltar inte längre kan gå mina långa promenader utan smärta. Jag är även piggare och gladare. Jag är mycket nöjd.
Har tipsat en systerdotter om kollagen då jag är säker på att ni redan har henne som kund.
Jag ser fram emot nästa sändning  så att jag ej behöver vänta. Sensommarkram från Britt Gustafsson.
_______________________________________________________________________________________________________

Hej Göran!
Min kroniska ryggvärk har blivit minimal och jag sover så mycket bättre (äter ff 1propavan till kvällen) och vaknar numer väldigt sällan på natten. Sömnen var ett jättestort problem för mig tidigare. Jag upplever dock att jag drömmer kraftigt (inte mardrömmar någon gång ibland, oftast lite röriga drömmar men inte otrevligt) vid 04-06 men vaknar utsövd o harmonisk vilket var ett jätteproblem för mig tidigare. Jag har närmat mig min tidigare vikt sedan jag började med kollagen. Jag är nöjd nu!! Men det bästa av allt är att jag med förbättrad sömn o mindre ryggvärk börjat träna igen. Jag kör mountainbike minst varannan dag och älskar det.

Med vänlig hälsning

Ylva

_______________________________________________________________________________________________________
När jag fick tipset om att kollagen kan vara en lösning så tyckte jag att det var värt att pröva. Efter en månad försvann smärtan i vaden. Jag kunde börja löpträna igen och har sedan dess sprungit midnattsloppet (1 mil) i Göteborg. På en bra tid till och med. Så i mitt fall funkade kollagenet jättebra och jag kommer fortsätta använda det i förebyggande syfte.

Jag har nu under de senaste tre månaderna använt Collagen Renover. Orsaken till att jag ville testa det var att jag under de två senaste åren haft problem med en vadmuskelbristning som inte har velat ge med sig. Jag har därför inte kunnat löpträna speciellt mycket. Har gått på sjukgymnastik och Rehab men hade fortfarande ont i vaden vid löpning. När jag fick tipset om att kollagen kan vara en lösning så tyckte jag att det var värt att pröva. Efter en månad försvann smärtan i vaden. Jag kunde börja löpträna igen och har sedan dess sprungit midnattsloppet (1 mil) i Göteborg. På en bra tid till och med. Så i mitt fall funkade kollagenet jättebra och jag kommer fortsätta använda det i förebyggande syfte.

Niclas. Järnvägsarbetare. Green Cargo. Göteborg


Jag tycker det är viktigt att må bra och vill därför leva ett hälsosamt liv. Därför tränar jag aktivt både på gym och är ute och springer flera gånger i veckan. Har dock det senaste året haft en hälsporre i ena foten som har försvårat löpningen en hel del. Har nu prövat Collagen Renover under några månader och jag måste säga att det är fantastiskt. Hälsporren är försvunnen och jag kan springa utan problem igen. Förutom det så har kollagenet hjälpt mig så jag sover mycket bättre. Så jag rekommenderar gärna andra att testa Collagen Renover.

Helen Hedeberg. Makeup artist. Kicks. Göteborg


Med min bakgrund som elitidrottare på 80-talet är jag bekant med effekten av hård träning. Skador och smärtor i leder och muskler. Nu på senare tid hade jag oturen och vara med om en kraftig mc-olycka som förändrade mitt liv helt och hållet. Med rygg/nack och ben/knäskada som följd. Jag har nu på inrådan börjat med kollagen sedan 1 månads tid och jag måste säga att kollagenet fungerar VÄLDIGT bra, mindre värk i lederna och ryggen, men framför allt så ”förändras” smärtan i mitt vänsterknä/ben som drabbades hårdast i olyckan. Så med handen på hjärtat, gubben kör på gym igen, inte som på gamla dar men känslan är ”annorlunda”. BRA känsla.

Peter MacLaine Reissmüller. Stockholm

________________________________________________________________________________________________________

Har haft fibromyalgi och med det följer smärtor i leder både i händer och knän. Jag har haft de här smärtorna i flera år och inte hittat något som egentligen har gjort mig bättre. Fick ett tips om att pröva kollagen. Har nu använt kollagen i en månad och känner mig mycket bättre i knälederna och fingerlederna är mycket rörligare nu och de gör mindre ont. Det känns som om fibromyalgin som jag har haft i så många år har påverkats till det bättre. Kan nu gå och träna på gym utan att ha ont i lederna.

Monica Maldonado Castro,Tandsköterska/assistent. Dandent AB. Göteborg

_______________________________________________________________________________________________________

 jag måste säga att kollagenet fungerar VÄLDIGT bra, mindre värk i lederna och ryggen, men framför allt så ”förändras” smärtan i mitt vänsterknä/ben som drabbades hårdast i olyckan.

Jag har aldrig haft särskilt bra kvalité på varken hår, hud eller naglar. Efter att jag ätit kollagen i snart två månader har jag fått mycket tjockare och starkare naglar, de växer och kan äntligen bli långa och knäcks inte av som tidigare. Hår och hud är lite svårare att se skillnad på eftersom detta tar längre tid för att växa ut eller bytas ut. Men eftersom de blivit sådan tydlig skillnad på naglarna är jag säker på att även håret snart kommer vara starkare och bättre.

Gwendeline Student. Göteborg


Jag har provat Kollagen i ca 1 månad, och så här i efterhand kan jag säga att det hade effekt. Jag hade väldigt höga förväntningar och väntade på en WOW-effekt, men kände inte det så tydligt under tiden jag tog det. Däremot känner jag nu när det har varit slut en tid att min värk i leder har återkommit, jag har fått tillbaka smärtan i handleden, jag har återigen ont i mitt skadade knä (som var anledningen till att jag ville prova Kollagen). Redan efter någon vecka med Kollagen märkte jag att jag började drömma väldigt mycket, vilket jag hade hört från andra som provat Kollagen. Det var detaljrika och spännande drömmar, vilket jag ser som en positiv effekt! Jag drömmer fortfarande, men inte i samma utsträckning som med Kollagen. Jag skulle gärna vilja prova Kollagen igen, och ha det under en längre tid för att verkligen kunna se en större och förhoppningsvis långvarande effekt. Tack!!

Alexandra Rios. Kommunikatör, Räddningstjänsten, Malmö


Vad gör man när man gång på gång har ont i axlar och rygg. Jobbet och åren sliter mer än vad man vill erkänna för sig själv. Det är inte roligt att återkommande vara sjukskriven och inte kunna använda kroppen som man vill. Fick ett tips om att kollagen kan vara något som skulle kunna förbättra min rygg och axlar. Det kunde vara värt att testa, det kan ju inte bli sämre i alla fall. Har nu ätit det i 2 månader och det händer faktiskt saker. Har först blivit sämre i ryggen men efter någon vecka har det blivit bättre igen.  Det verkar som ryggkotorna rättar in sig i nya lägen och förhoppningsvis kommer detta bli riktigt bra. En effekt som jag märkt är också att mitt hår har blivit mycket mjukare och det känns som håret också har fått mer färg.

Yngve Wallström Trafikförman. Green Cargo. Göteborg


Har nu testat kollagen i 2 månaders tid och kan inte vara utan det! Drog av främre korsbandet för 2 år sedan. Kom tillbaks på heltid bara efter 4 månader, men då jag tränar på gym varje dag, kunde jag inte undgå att få ont i knät till och från. Det försvann nästan helt när jag började med kollagenet. En annan fördel är att hår och naglar växer så de knakar. Känner mig otroligt mycket piggare, så ni som inte testat, ring Göran direkt och köp en provburk. Jag lovar, ni kommer inte ångra er. Han är även otroligt ”serviceminded” och levererar snabbt.

Maria Kadhagen. Undersköterska. Göteborg

_______________________________________________________________________________________________________

En liten reflektion om kollagen. 1999 skadade jag mig vid en arbetsplatsolycka. Jag bröt båda mina ben och var till och från sjukskriven under fyra år då jag genomgick 6 st. operationer. Totalt var jag gipsad i ca 18 månader under dessa fyra år. Resultatet blev att jag kraftigt ökade i vikt då varken motivation eller fysisk möjlighet fanns till träning. Före skadan sprang jag varje vecka mer eller… mindre då min tjänst krävde detta. Utanför tjänsten älskade jag att fotvandra. Jag vandrade varje år i fällen på något fiskeäventyr och har även genomfört Nijmegen-marschen som är 16 mil på fyra dagar med packning. Under många år försökte jag att återuppta mitt intresse för att röra mig i naturen under längre sträckor. Varje gång slutade det med att jag hade väldigt ont i mina knäskålar. Självklart beroende på att det finns många kilo att släpa runt på. Alla mina vänner har kommit med rekommendationer om andra former av träning som spar mina knä. Jag har provat paddling, cykel, simning mm utan att finna gnistan. Genom kontakt med Göran fick jag prova på att inta kollagen under en period. Jag måste tillstå att jag märkte ingen skillnad över huvud taget. En dag påtalade min sambo att det var längesedan jag kommenterade att jag hade ont i mina knä på morgonen. Vid närmare eftertanke var det faktiskt så att jag inte kände av den konstanta smärtan jag haft under flera år. Jag började försiktigt att gå lite längre promenader helt övertygad att det bara var tillfälligt som jag inte kände smärta. Promenaderna blev längre och längre vart efter jag blev mer säker på att smärtan är ”nog” borta. Nu har jag provat kollagen under snart 6 månader och resultatet är att jag går mellan två till tre mil med packning utan att känna smärta i mina knä. Jag var i förra veckan ute och sprang (joggade) för första gången på tolv år. Nu ligger mina begränsningar på att min kondition inte är på topp och att ett antal kilo skall försvinna. Detta kommer så småningom.

Tack Göran för att jag fått möjlighet att prova på din produkt.

Mårten Hjärtenfalk.  Proffesionell Coach. Västerås

_______________________________________________________________________________________________________

Har använt kollagen under ca ett halvår och märkt en otrolig skillnad på bl.a. mina naglar. Lade förut ut 400-500 kr/mån för konstgjorda naglar, nu äter jag kollagen och naglarna är näst intill perfekta.
Anne Jerkner Göteborg

_______________________________________________________________________________________________________

Jag är verkligen nöjd med kollagenet. Naglarna växer nästan för fort. Svårt att se om mina skrattrynkor har reducerats nu när man fått lite färg på kinderna, men de har i alla fall inte blivit värre:-) Jag skulle ju prova minst ett halvår sa du.
Sömnen är bättre. Jag är inte uppe i kissar på nätterna längre och mardrömmar var väldigt länge sedan! Och jag har gått ner 1,5 kilo.
Tack för en toppenprodukt.
Ylva Alsterlind.

_______________________________________________________________________________________________________

Mycket bra kollagen då jag tidigare prövat Finitro men inte haft den effekt som jag nu fått. Har atros i knäna och känns mycket bättre. Vill fortsätta och ev höja dosen senare.
MVH Inger Gredegård

_______________________________________________________________________________________________________