• Hej.

  Vill tipsa er om möjligheten för ert företag att tjäna pengar och samtidigt hjälpa många av era kunder till en bättre hälsa.

  Den produkt som jag erbjuder är Collagen Renover. Ett pulver som huvudsakligen består av proteinet kollagen som är taget från nötdjur.

  Världen över har kollagen blivit ett ord på mångas läppar. Kändisar och Tv – stjärnor använder det för att hålla sig evigt unga. Idrottsmän använder det för att återhämta sig efter träning.

  Forskare över hela världen har upptäckt att kollagenet har en mycket stor betydelse för vår hälsa.

  Alla som på något sätt har blivit drabbade av smärta och värk vet hur mycket det påverkar ens liv. Har du ont någonstans i kroppens leder kan du inte hålla på med dina vanliga aktiviteter.

  De senaste rönen från forskare berättar att kollagenet kan vara den av nycklarna till att bli frisk från olika ledskador och ledsjukdomar.

  Meniskskador, broskförslitningar, ryggskador, artrit och artros är sjukdomar som blir bättre av kollagen.

  Även de som lider av tennisarmbåge eller musarm eller har ont i nacken eller en hälsena kan märka att de blir bättre av kollagen.

  Jag själv heter Göran Andreasson och hade under flera år ständig värk i mina knän. Läkarna konstaterade utslitet brosk och skada på menisken.

  Efter tre operationer under tre års tid utan att ha blivit smärtfri var jag väldigt trött på den ständiga värken. Hade förlorat hoppet om att bli frisk.

  Det som hjälpte mig var kollagen.

  Ingen smärta. Ingen värk.

  Jag hade själv ingen aning om vad kollagen var för något. Fick ett tips från en hälsokostbutik. Jag kan säga att jag hade inga större förväntningar. Jag hade prövat flera andra alternativa “undermedel” utan någon märkbar förbättring. Men hoppet är det sista som överger människan. Det kunde ju inte bli sämre iallafall.

  Ibland drar man en vinstlott.

  Kollagenet gjorde skillnad.

  Efter två veckor hade mina smärtor minskat avsevärt. Jag som hade varit sjukskriven långa perioder kunde nu börja jobba igen.

  Har man inte haft ont i knäna kan man inte till fullo förstå hur handikappande det är att inte kunna gå eller springa.

  Hela ens liv påverkas.

  Det påverkar även psyket. Du kan inte leva ditt vanliga liv.

  Kollagenet har gett mitt liv tillbaka.

  Jag kan nu ta min mountainbike och sticka ut och cykla i skogen. Göra mina carvingsvängar I nypistad skidbacke. Gå en golfrunda med mina vänner och bara njuta.

  VILL NI VETA MER OM KOLLAGEN KAN MAN LÄSA OM MIN BERÄTTELSE PÅ:

  www.kollagen4you.se

  Ring mig på 0739 – 195789 eller maila på goran@kollagen4you.se så kan vi prata priser och leveranser.

  Har flera olika smaker på Collagen Renover.

  Har också ytterligare alternativ på kollagen som kommer från fisk.

  Kollagen är en storsäljare världen över. Det är fortfarande lite nytt i sverige men fler och fler vet att kollagenet hjälper. De har hört talas om det i samband med hud och skönhet. Även i de sammanhangen gör kollagenet skillnad. Den bromsar ner åldringsprocessen i huden.

  Är övertygad om att många av era kunder kommer vilja testa kollagen.

  Har några träningsanläggningar och hälsokostbutiker som återförsäljare.

  Har egentligen inte gjort någon större satsning på reklam men har ändå under 3 års tid sålt tusentals burkar.

  Tänkte nu lägga på en extra växel och se vad det kan leda till.

  Gillar det koncept som ni har på ert företag där ni riktar er mot kunder som är mer vanliga människor som vill leva ett friskt liv. Många har olika ledbesvär och skador. Och kollagen jobbar även förebyggande.

  Kan berätta att Sveriges bästa klättrare Magnus Högström är lyrisk över effekten på kollagen. Han hade problem med smärtor i lederna och kunde vare sig träna eller tävla på flera månader men efter några veckor med kollagen märkte han stora förändringar. Han arbetar på Klätterdomen i gbg och de har eftersom de tycker att kollagenet har fungerat så bra velat sälja det till sina kunder där.

  Jag kan berätta andra historier om andra idrottare som blivit mycket bättre när de börjat med kollagen.

  Som sagt. RING.

  Med vänliga hälsningar

  Göran Andreasson

  Kollagen4you